2 Noiembrie ora 20:00 – Alege-ti povestea

Conceptul Alege-ti povestea – Proiect INDART – urmareste crearea unor punti de legatura intre artisti si diversele comunitati prin facilitarea accesului in spatiul creator al acestora.

duminica@hangoverAstfel, comunitatile ce indraznesc sa patrunda in aceasta zona care, de obicei, ramane ascunsa, au sansa unica de a descoperi omul din spatele artistului.
„Alege-tipovestea”sustine si promoveaza oamenii frumosi care isi scriu povestea cu seriozitate, care construiesc cu sinceritate un drum spre succes. Comunitatea alege-ti povestea ii aduce in fata publicului pentru a-i cunoaste si a ne inspira. Lucrurile frumoase se fac impreuna.
In aceasta saptamana vine alaturi de noi Anda Racsa, florist, care crede cu tarieca nu conteaza cat de mult daruiesti, ci cat de mult suflet se vede in ceea ce daruiesti. Alexandra Dinu, asistenta medical, care a ales sa aduca zambetul prin”machiajul semipermanent” folosind micropigmentarea. Andrei Breazu, antreprenor social,avand o lectie importanta: daca nu esti „sclavul banilor”, vezi mult mai mult teparti frumoase ale vieti.
Iar ca seara sa se incheie frumos vom avea parte de muzica. Irina Gomez ne va delecta cu flautul ei fermecat iar apoi Jassminesi Catalin ne vor povesti muzica lor si vor bucura sufletele nostre.
Avem toate ingredientele pentru o seara de duminica reusita alaturi de familia InDArt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.