Ai probleme in amenajarea unui spatiu mic? Iata 5 solutii cool

Stim ca amenajarea unui spatiu mic ridica adesea probleme, asa ca speram ca cel putin una dintre cele 5 idei pe care le-am adunat in articolul de astazi te va ajuta in cazul in care si tu te afli in aceeasi situatie.

7-perete rotativ amenajare garsoniera sau apartament mic (1)O biblioteca “aeriana”: daca esti parinte de elev/eleva stii deja ca mai e doar o luna pana la inceperea anului scolar, ceea ce inseamna ca a venit momentul sa inspectezi camera copilului tau, pentru a vedea daca mai are suficient spatiu pentru depozitarea cartilor, manualelor si caietelor. In cazul in care stii deja ca toate rafturile bibliotecii sunt pline, iar camera nu-ti permite sa montezi o piesa de mobilier identica, aceasta idee s-ar putea sa-ti pice cu tronc.

Este vorba despre o biblioteca suspendata, montata pe perete, deasupra patului. Desigur ca ai putea recurge oricand la montarea unor polite obisnuite, insa o astfel de constructie va schimba radical aspectul camerei copilului tau. Si sunt convinsa ca ii va placea rezultatul pentru ca in acest fel si locul de dormit va capata o aura speciala.

Patul-canapea ascuns sub pardoseala: greu de imaginat o asemenea piesa de mobilier, nu-i asa? De fapt, nu este nimic complicat, iar secretul consta intr-o platforma inaltata – constructie salvatoare in cazul amenajarii spatiilor mici. Ca sa economisesti spatiu este suficient sa construiesti o platforma dedesubtul careia sa incapa doar jumatate sau cel mult o treime din latimea unui pat de doua persoane, astfel incat partea care…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/08/intampini-probleme-in-amenajarea-unui-spatiu-mic-iata-5-solutii-cool/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.