Armed Recordings Romania – Nr. #1 in revista Magnetic Magazine din California – U.S.A

“ Best Record Label of 2014”

top-labelPentru noi Mos Craciun vine din America !

Multumim tuturor sustinatorilor care au votat Armed Recordings in topul “Best Label of 2014” organizata de revista Magnetic Magazine din Los Angeles, California, U.S.A..

Armed Recordings castigatoare a Topului “Best Record Labels of 2014”

Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii.

Magnetic Magazine: “Over 45,000 votes came in over the course of the last month letting our readers vote for their favorites in each of our categories: Best DJ Headphones, Song, Remix, DJ Set, Music Festival, Nightclub, Record Label, Album, Promoter, Wireless Speaker and DJ Controller.”

Thanks for all of our great readers who nominated and voted for their favorites.

http://www.magneticmag.com/2014/12/magnetic-mags-winner-best-record-label-2014

ARMED Recordings reprezinta o casa de discuri care a luat nastere in anul 2014 in peisajul muzicii Electronice, propunandu-si sa promoveze la nivel International fenomenul EDM.
Aparitia acestui nou Label, a fost urmarea succesului deosebit pe care tinerii romani : Mihai Dragu si Pascovski V. l-au obtinut cu primul lor release intitulat “ARMED”, cel care le-a adus accesul in topurile Internationale si semnarea unui contract de management cu faimosul label “Spinnin’ Records”.
Inspirati fiind de numele melodiilor, au pus la cale proiectul cu aceeasi denumire, pentru a produce muzica electronica de buna calitate, dorind sa se impuna in tara si strainatate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.