Bucataria de vara – un vis in aer liber – foto –

Visezi la o bucatarie de vara in curtea casei tale, unde sa-ti petreci serile din sezonul cald, alaturi de rude, prieteni si colegii de munca, la un gratar, o pizza coapta pe foc de lemne si la un pahar, dar nu stii ce ar trebui sa contina si cum ar trebui sa arate?

model bucatarie de vara rustica cu gratar si cuptor pe foc de lemneBucatariile in aer liber se numara printre cele mai dorite achizitii ale celor care au o casa la curte si vor mai mult decat un traditional gratar, pe care pot frige carnati, mici si fripturi. Astazi, tot mai multa lume alege sa-si construiasca o bucatarie de vara, dotata cu tot ce contine o bucatarie obisnuita de interior (plita, chiuveta, dulapuri de depozitare, blat de lucru si chiar frigider), dar si ceva mai mult: gratar, cuptor si chiar un bar cu scaune inalte.

Bucatariile de vara mai au un avantaj pe care nu-l poti trece cu vederea: sunt amenajate in aer liber, inconjurate de verdeata si scaldate de sunetele naturii. De aceea atmosfera unei bucatarii de interior nu se va ridica niciodata la nivelul celei din bucataria amenajata in curtea casei.

Care sunt elementele necesare amenajarii unei bucatarii de vara?

Construita chiar sub cerul liber, intr-un foisor sau la umbra unei pergole imbracate in plante cataratoare, bucataria de vara va fi…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/03/bucataria-de-vara-un-vis-in-aer-liber-15-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.