Calvin Harris – “Slow Acid”

Dupa colaboarea cu R3hab pentru piesa “Burnin'”, Calvin Harris le ofera fanilor o noua piesa extrasa de pe discul “Motion”.

Calvin-Harris-Slow-Acid

 

Melodia se numeste “Slow Acid” si beneficiaza de un videoclip in regia lui Emil Nava. Cu un aer SF si in care personajul din rolul principal este vopsit argintiu din cap pana in picioare si ajunge sa jefuiasca un magazin pana la finalul clipului, noul videoclip al lui Harris este diferit de tot ceea ce artistul a lansat pana acum.
Primul single lansat de pe noul album al lui Calvin Harris a fost Summer, o piesa care a devenit rapid una dintre cele mai ascultate piese ale anotimpului fierbinte si chiar cea mai ascultata in topul realizat de Spotify. Recent, producatorul a lansat si un track alaturi de John Newman, iar Blame a ajuns rapid un hit, ocupand si prima pozitie in topurile din UK. Calvin Harris e unul dintre cele mai bune nume din muzica la ora actuala, avand un succes urias datorita colaborarii cu Rihanna pentru We Found Love. Dupa ce cariera lui a luat avant, a lansat piese ca I Need Your Love, Sweet Nothing, Feel So Close sau Let’s Go.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.