Casa de 45 mp, la cheie intr-o singura zi – solutie locativa moderna pentru tineri

Chiar daca isi doresc o locuinta proprie, din cauza preturilor mari ale imobilelor, cei mai multi tineri nu-si permit cumpararea unui apartament sau constructia unei case.

1-exterior case modulare prefabricate mici 45 mp cu etaj model Heijmans One Amsterdam OlandaDin acest motiv sunt nevoiti sa locuiasca in continuare cu parintii sau sa imparta chiria unui imobil cu alti tineri de varsta lor, astfel incat sa le ramana bani pentru haine, mancare si iesiri in oras.

Cu aceeasi problema se confrunta si tinerii din tari mai dezvoltate, precum Olanda. In Amsterdam, de exemplu, preturile mari din domeniul imobiliar sunt dictate de numarul insuficient al caselor si apartamentelor. Aceasta criza a locuintelor a dus la inchirierea unor spatii mici, de cel mult 16 mp, situate in mansardele blocurilor vechi, la sume ce depasesc uneori si 700 euro/luna.

O companie olandeza cu vechime de aproape o suta de ani in domeniul constructiilor a conceput un proiect de casa, ideal pentru tinerii cu varste cuprinse intre 25-35 ani. Heijmans One, asa cum a fost denumit modelul, este o casa modulara prefabricata ecologica, creata in scopul de a rezolva problema spatiilor locative pentru generatia tanara a Olandei.

Aceste case modulare sunt realizate si asamblate in atelierul companiei inventatoare si apoi sunt transportate pe terenul beneficiarului, unde, cu ajutorul unei macarale, se suprapun si fixeaza cele doua…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/01/casa-de-45-mp-la-cheie-intr-o-singura-zi-solutie-locativa-moderna-pentru-tineri/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.