Cele patru pustoaice din trupa COOL au lansat primul lor single: Bye Bye

COOL, cea mai noua trupa de fete din Romania, care cu doar o luna in urma lansau un super cover dupa piesa “Pe aripi de vant” a Deliei, vin acum cu primul lor single: Bye Bye!

IMG_6302Gabriela, Ana-Maria, Miruna si
Raluca sunt cele patru componente ale celei mai noi, tinere si fresh trupe de fete din Romania. Pe langa energie si multa carisma, cele patru pustoaice au niste voci de invidiat care, de-a lungul timpului le-au adus nenumarate premii la concursuri de muzica importante, atat in Romania, cat si in strainatate.

“Bye Bye”, single-ul lor de debut, a fost compus si produs de Dorian Oswin si Mihai Gruia in studiourile Mango Records.

“COOL este un proiect in care noi, echipa Mango Records, credem foarte mult. Cele patru fete sunt extrem de talentate, au imaginea aia perfecta a adolescentului cool si au o pofta de viata si un entuziasm incredibil. In timpul inregistrarilor am fost foarte emotionat pentru ca ma vedeam pe mine la inceputul carierei!” ne-a spus Mihai Gruia zambind.

“Piesa mi-a placut foarte mult din prima! Eram foarte nerabdatoare sa o ascult si dupa parerea mea suna a hit! 🙂 Sunt super entuziasmata si sunt sigura ca noul nostru single va ajunge la inima tuturor.” ne-a spus Raluca.

“Sunt fericita ca astazi lansam prima noastra piesa, o piesa cool pentru voi, generatia COOL!” a adaugat Miruna.

“Bye Bye m-a cucerit inca de la primele acorduri si sunt sigura ca multi se vor regasi in versuri! Sunt foarte fericita ca lucrurile au mers cum trebuie si sper ca piesa sa fie pe placul tuturor!” a declarat Ana Maria.

“Noul nostru single reprezinta exact ceea ce mi-am dorit sa cant, ceva din viata de zi cu zi si asta mi-a placut. Mesajul piesei noastre este unul special pentru adolescenti. Piesa te indeamna sa priveasca mai matur o relatie de dragoste si sa fii optimist si increzator in viitor.” ne-a povestit Gabriela.

La nici doua saptamani de la lansarea pe piata muzicala romaneasca a trupei, Gabriela, Miruna, Ana Maria si Raluca au primit sute de mesaje de la adolescente, care s-au declarat fanele trupei, dar si indragostite de stilul vestimentar al celor patru pustoaice!
Timp de cateva zile, fetele COOL au raspuns la avalansa de mesaje, atat pe pagina oficiala a trupei, cat si pe pagina de Facebook Mango Records, schimband impresii si tot felul de poze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.