Chris Oliver se bucura de un real succes international cu noua piesa “Ella Musica”

La scurt timp dupa lansare, piesa “La Mamaia” s-a bucurat de reactii pozitive din partea constantenilor si a presei locale si are toate sansele sa devina imnul statiunii Mamaia, insa decizia finala il va apartine, desigur, primarului Radu Mazare.

Chris Oliver imageAcest lucru l-a convins pe talentatul solist si producator constantean Bogdan Giuglea alias Chris Oliver, sa pluseze cu o noua piesa. Este vorba despre “Ella Musica”, o melodie fresh, de vara, cu o discreta tenta latino care te duce cu gandul parca, la plajele de pe Coasta de Azur.

“Ella Musica” a fost urcata de cantaret pe internet ca piesa noua, nu ca single, insa feedback-ul pozitiv a venit inca din primele ore, iar la doar 2 zile a prins foarte bine in Rusia si Italia, ca mai apoi si in Polonia, Ucraina, Spania, etc.

“Am incercat prin aceasta piesa, sa-mi exprim dragostea fata de muzica. Tot timpul am declarat ca muzica este prima iubire si cea mai mare pasiune a mea. Prin muzica reusesc intotdeauna sa exprim starile, sentimentele, trairile, ce nu pot fi exprimate prin cuvinte.” declara Chris Oliver.

Pana acum Bogdan Giuglea, interpretul si compozitorul acestei piese, a primit propuneri de licentiere in 8 tari, insa artistul se afla deja in tratative cu o casa importanta de discuri din Romania care il va reprezenta exclusiv.

“Pe 1 mai voi canta la evenimentul de deschidere al statiunii Mamaia, dar si intr-un club din Costinesti. Seria concertelor va continua toata vara, numele meu artistic gasindu-se pe afisul celui mai important turneu de pe litoral, unde voi canta alturi de nume mari din muzica romaneasca.”, adauga artistul.

In prezent, artistul lucreaza intens la mai multe piese si este aproape sigur ca pana la data de 1 mai acesta va mai urca cel putin doua piese noi pe contul sau de YouTube, iar in aceasta vara va incepe o campanie de promovare pe litoral dar si in orasele mari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.