18.00 – Crossworld Series

logo

Crossworld Series iti propune in fiecare sambata un melanj de stiluri si genuri prin intermediul set-urilor oferite de cei 4 DJ rezidenti: Niro Lassano, Cody, Daniell C si Gabriel Slick.


Niro LassanoNiro Lassano
este un DJ / producator din Romania. El a semnat prima sa piesa muzicala in 2009, o colaborare cu Andreas Alessio si Sergiu Nadasan, numita “Ailurophobia”, la Soulman Music. Dupa o lunga
serie de piese lansate, in 2013, a decis sa puna pe picioare propria sa casa de inregistrari, numita “Cubic Ball Records”.

Cubic Ball Records was designed to release a whole new spectrum of low end  sounds, exploring the mind and soul of tech house lovers all around the world.

 

Cody

Cody (UK) este un tanar producator din Iasi, ce si-a inceput cariera in 2011 cu primul EP lansat la

Crossworld Academy, avand parte de feedback-uri pozitive din partea multor dj si producatori consacrati. Alte release-uri ce au urmat,au ocupat din start pozitiile in topul 10 a unor case de discuri precum Rare Music sau Kaapro Records.In 2014, Cody va pregatii o multime de EP-uri, cu piese single, dar si track-uri in colaborare cu diversi artisti.

Conceptul “Tech Zone” a luat nastere din simpla dorinta a oamenilor de a se distra si simti bine. Au urmat o serie de cinci petreceri intr-un singur an,timp in care s-a format o echipa tanara de dj si producatori talentati,fapt ce a condus si la infiintarea unui label propriu. Tech Zone Records a fost urmatorul pas in dezvoltarea acestui concept.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.