De sărbători, filmele tari sunt pe Seenow și pot fi văzute oriunde și oricum

• Seenow a pregătit o selecţie specială de filme pentru vacanţa de Crăciun; pentru bucuria copiilor şi vizionări de film cu întreaga familie.

guardians• Winter Movie Magic de la Seenow se menţine şi în această perioadă cu un discount de 50% la abonamentul Seenow Filme şi reduceri semnificative la filmele în regim de închiriere.
• Guardians of the Galaxy, pe micile ecrane din România prin aplicația Seenow

Cu cel mai avantajos preţ şi cea mai variată ofertă de pe piaţa VOD (Video on Demand) din România, Seenow.ro a pregătit o selecţie de filme de Crăciun ce pot fi urmărite oricând şi pe o gamă largă de dispozitive.
Pe lângă titlurile consacrate, proaspăt ieşite din cinema, care au ţinut la cote înalte box office-ul din întreaga lume, cinefilii şi toţi iubitorii de filmese pot reîntâlni cu unele producţii cinematografice de sezon prezente în vasta oferta Seenow sau pot urmări programele de revelion difuzate pe canalele TV disponibile în Seenow de oriunde s-ar afla.
Ofertele speciale la abonamentele şi filmele pay-per-view din perioada sărbătorilor fac mai uşoară şi mai accesibilă vizionarea celor mai bune producţii cinematografice lansate în ultima perioadă: „Guardians of the Galaxy”, „Maleficent”, „Ender’s Game”, „The Wolf of Wall Street”, „Need For Speed”, „Avioane: Echipa de Intervenţii”, „Diana”, „12 Years a Slave” şi alte câteva sute de filme, documentare şi seriale care vă aşteaptă pe Seenow.ro şi în aplicaţiile Seenow.
Pentru că în curând vine Crăciunul, Seenow a pregătit câteva titluri de sezon numai bune de vizionat împreună cu toată familia. Printre ele se remarca “The Chronicles of Narnia:The Lion, the Witch and the Wardrobe”, „One Magic Christmas”, „Ice Princess”, „Cool Runnings”, „Bedtime Stories” sau seria de comedii nemuritoare „Honey, I Shrunk the Kids” în secţiunea Disney Movies on Demand.
Pentru adolescenţi, Seenow Filme oferă saga “Twilight”, “Streetdance” dar şi alte filme cool care au ţinut capul de afiş în ultimii ani. Cei care adora comediile vor avea la dispoziţie seria “Expendables” (Eroi de sacrificiu), “Last Vegas” (Burlaci întârziaţi) şi multe altele iar pentru cei mici vasta colecţie de filme Disney din care fac parte titluri precum “Alice în Tara Minunilor” sau “Legendele din Oz”.

• Seenow oferă până la sfârşitul anului o super-oferta pentru cei care doresc un abonament la Seenow Filme, valabil pentru un contract pe 6 luni pentru 1 Euro + TVA per lună.
Sărbătorile de iarnă sunt aşteptate şi cu o serie de surprize pregătite pe Seenow.ro, din 24 decembrie şi până pe 5 ianuarie sute de filme Pay per View vor beneficia de reduceri semnificative în campania Seenow Winter Movie Magic.
Mai multe detalii sunt disponibile pe Seenow.ro şi în aplicaţiile Seenow pentru smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung, LG Smart TV, Philips Smart TV, Google Chromecast sau EvolioSmart TV Box.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.