Decalogul lui Jordan Belfort pentru afaceriștii români

Arta și știința persuasiunii reprezintă cheia succesului în afaceri, iar o afacere poate eșua lamentabil mai ales din cauza unei slabe și neconvingătoare comunicări cu publicul sau partenerii de afaceri.

Jordan Belfort afis_com_presaUnul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lume, Jordan Belfort, a inventat un sistem pe care l-a intitulat “Straight Line Persuasion”, menit să genereze succes în orice mediu de afacere.
Sistemul a fost testat cu succes în ultimele două decenii și a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din orice domeniu. Printre clienții Lupului de pe Wall Street se numără unele dintre cele mai mari companii și organizații din lume, precum Virgin Atlantic, Deutsche Bank, Symantec, The Royal Bank of Scotland, General Electric, Forbes Manhattan, Investec, Hewlett-Packard, the U.S. Federal Reserve Bank etc.
“Straight Line Persuasion” va fi prezentat și afaceriștilor români la conferința de business a anului în România, pe care Jordan Belfort o va susține în data de 18 noiembrie 2014, la Rin Grand Hotel din Capitală. Manifestarea se va axa strict pe beneficiile pe care le poate aduce sistemul pentru mediul de afaceri din țara noastră și pentru a-i ajuta pe români cum să convingă pe oricine – fără a încălca etica – să facă orice în relațiile de afaceri.
Cei prezenți vor învăța de la Lupul de pe Wall Street zece direcții de gândire, pe fundamentul cărora a fost clădit sistemul “Straight Line Persuasion”, precum:
1. Secretul pentru a încheia orice afacere cu calm și în mod constant de fiecare dată, fără cea mai mică urmă de presiune. Este elegant, clasic și extrem de eficient. Vei afla cum să creezi un raport imediat, cum să controlezi conversația cu măiestrie și cum să finalizezi cu succes vânzarea.
2. Arta și știința sistemului prospectării Straight Line Persuasion. Vei învăța cum să dezvolți un canal de vânzări de milioane de euro.
3. Cele patru elemente cheie pentru a crea prezentări etice care să ducă, efectiv, la încheierea afacerii. Majoritatea prezentărilor în vânzări sunt total greșite și te opresc, de fapt, de la închiderea vânzării pe care ti-ai propus-o.
4. Cum să intri rapid în contact cu potențialii clienți și cum să le folosești pentru a aduna informații masive. Folosind Straight Line Persuasion potențialii clienți vor fi predispuși să aibă încredere în tine, așa că-ți vor spune care sunt valorile lor cele mai înalte, dar și care este durerea lor cea mai mare. Având aceste informații îți maximizezi șasele să închei afacerea cu minim 60%.
5. Cum să contracarezi imediat obiecțiile și credințele limitatoare ale cumpărătorului, cum să transformi scepticii în cumpărători. Această tehnică reprezintă secretul sistemului Straight Line și îți va îndemna clienții să cumpere. Este o diferență uriașă între a spune tu: ”trebuie să cumperi” și a spune el: ”vreau să cumpăr”
6. Procesul Negocierii Straight Line pas cu pas. Vei afla inclusiv cele 7 cuvinte magice care îți permit să obții cele mai mici prețuri de fiecare dată atât ca vânzător cât și ca potențial cumpărător. Vei ști totodată cum să folosești cele 5 elemente Straight Line pentru a construi un scenariu de discuție logic și emoțional, elegant și eficient.
7. Cele 4 elemente de bază ale jocului intern. Aceste patru elemente sunt absolut esențiale pentru succesul tău, îți determină starea mentală și domină în orice situație de afaceri. Dacă îți lipsește chiar și unul dintre ele, vei ajunge să-ți sabotezi propriul succes!
8. Formula în 10 pași pentru construirea unui flux de recomandări și obținerea clienților pe viață. Cu această formulă demonstrată, îți vei face viața de o mie de ori mai ușoară.
9. Și, din nou, acesta este doar începutul. Odată ce ai participat la trainingul lui Jordan, Straight Line Persuasion, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți și vei acționa la un nivel superior.
10. Creșterea Echipelor de vânzări. Formarea, gestionarea și motivarea echipei tale pentru a genera o performanță de clasă mondială. Vei afla top 9 greșeli distructive operaționale care îți ruinează afacerea și vei ști cum să folosești cumulativ Straight Line Marketing (crearea unui sistem eficient, online sau offline, care să funcționeze mână în mână cu eforturile tale de vânzare.)

Pentru cei interesați să participe la conferința organizată de Extreme Training, înscrierile se pot face pe website-ul http://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/ .

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 și care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.