Decor inspirat de primavara – frumusete si culoare intr-o casa plina de flori – foto-

Primavara te intampina inca de pe terasa, dinainte sa pasesti pragul casei vechi de 30 de ani amenajata in stil clasic spaniol cu elemente decorative vintage chic.

8-living amenajat in stil clasic spaniolLa tot pasul intalnesti superbe aranjamente florale in nuante suave de mov, roz si alb care par sa lumineze si mai mult casa inconjurata de ferestre ample.

Cumparata in 2008, casuta a suferit transformari radicale, atat din punct de vedere al compartimentarii cat mai ales din punct de vedere decorativ. De proiectul de modificare a structurii originale s-a ocupat arhitecta Isabel Flores, iar amenajarea si decorarea casei a revenit in sarcina designerului spaniol Ana Pardo de Santayana.

Modificarea structurii originale a casei a constat in desfiintarea zidului ce despartea livingul de garaj, obtinandu-se astfel o sufragerie exterioara sub forma unei verande acoperite, in continuarea careia a fost amenajata terasa. In plus, pentru a facilita patrunderea luminii si a aerului proaspat in toate colturile locuintei, arhitecta Isabel Flores a marit deschiderea ferestrelor.

9-mobila lemn stil clasic amenajare livingTerasa si veranda – doua zone de relaxare in aer liber

Cele doua incaperi exterioare compun un loc de luat masa in aer liber si un colt de relaxare. In fostul garaj, transformat intr-o superba veranda, se afla o masa cu scaune vintage unde proprietara casei isi poate lua…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/04/decor-inspirat-de-primavara-frumusete-si-culoare-intr-o-casa-plina-de-flori-18-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.