Ex- membra a trupei Wassabi – Ramona – lanseaza primul single solo, “You can take my breath away”

RaMONA - You can take my breath away imageSora Ramona, cunoscuta ca ex- membra a trupei Wassabi, dar si pentru hituri ca “Sweet love” sau “Unde-i dragostea”,Ramona  vine in atentia publicului lansand 3 single-uri noi, iar primul dintre ele se intituleaza “You can take my breath away”, o piesa de dragoste care cu siguranta va va cuceri, fiind compusa si produsa de cei din echipa Code Production si frumoasa artista, RaMONA.

“Ma bucur sa lucrez de fiecare data cu RaMONA. Este o reala placere ca echipa Code Production sa colaboreze cu RaMONA pentru acest proiect! O sa lansam 3 piese!”, declara incantat Bogdan Tascau.

“Dupa cateva colaborari de-a lungul timpului, in care m-am simtit minunat alaturi de echipa Code Production, in utima perioada am stat in studio, iar din joaca a iesit rezultatul care speram sa va incante.. 🙂 Am compus impreuna muzica si textul pieselor, primul single din setul celor 3 pe care vrem sa le lansam fiind ”You can take my breath away”. Este primul meu single ca artist solo si sper sa primeasca un feedback pozitiv din partea publicului.. :)”, ne dezvaluie cantareata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.