“Freedom” noul release marca Armed Recordings

La 25 de ani de la Revolutia anti-comunista a tinerilor din Romania- 22 Decembrie 1989,  Label-ul Armed Recordings  produce un single intitulat “Freedom” – Omagiu tinerei generatii, care s-a sacrificat pentru idealurile de libertate si dreptate sociala.

Freedom - Profile“Freedom” este probabil, singurul release in genul Progressive House,pe care producatorii romani ai fenomenului EDMil dedicat unui astfel de eveniment.
Remarcabil este faptul ca, Mihai Dragu ( The Manager ) a fost participant direct la o varsta foarte frageda la evenimentele din timpul revolutiei, iar colegul sau Pascovski Victor ( Pascovski V. ) s-a nascut in mijlocul acelor zile dramatice – 22-23 Decembrie 1989.
Este asadar,un mod inedit,prin care cei doi producatori inteleg sa reaminteasca romanilor si lumii intregi despre jertfa unor tineri eroi, care si-au pierdut viata pentru a apara valorile civilizatiei moderne.
Melodia lansata cu acest prilej,este defapt, un Anthem ( Imn ), care surprinde prin incarcatura sa emotionala,incercand sa transmita sentimente de dramatism, dar si de bucurie, regasite in ansamblul trairilor tulburatoare, ale momentelor din 22-23 Decembrie 1989.
Este o invitatie pentru tinerii de astazi, de a continua lupta pentru apararea drepturilor si libertati lor fundamentale ale omului.

https://soundcloud.com/armedrecordings/the-manager-pascovski-v-freedom-preview-available-december-22

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.