Geo Da Silva & Sean Norvis lansează un nou remix

Cover CD Geo Da Silva & Sean Norvis remix

Geo Da Silva & Sean Norvis pregătesc publicului o mulţime de surprize în această perioadă, una dintre ele dezvăluind-o chiar azi: remixul piesei “Tracking Treasure Down”, ce aparţine artiştilor internaţionali Gabriel & Dresden.

Piesa originală a intrat în playlistul Radio DEEA in 2007 şi a fost No.1 în America U.S. Hot Dance Club Play, iar în Europa piesa a fost susţinută de Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnată Armada Music.

Varianta originala:

După ce i-au întâlnit la conferinţa de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originală, au decis să lanseze o nouă variantă a piesei, cu un sound fresh, ce se potriveşte perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri în limba română, “Noaptea-i nebună”, la peste 7 ani de când Geo a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu şi eu”, “România dansează”.

Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timişoara a surprins de multe ori şi prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porţile catre entertainment-ul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internaţional. Recent, acesta a lansat single-ul şi videoclipul “I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producător de deep-house, tech şi balearic house, originar din Timişoara. A lansat numeroase proiecte şi colaborări, dintre care menţionăm “Ibiza Feelings”, “Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) şi “The Way I Feel” (albumul de debut), pe care există trackuri în colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) şi mulţi alţii.

Tracking Treasure Down – Geo Da Silva & Sean Norvis remix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.