“Get a Suit & Ride a Bike” – Business pe bicicleta #8

Marti, 24 mai 2016, biciclistii din Bucuresti sunt invitati de echipa JCI Romania la editia a 8-a ”Business pe bicicleta”. Editia de primavara se desfasoara sub sloganul “Get a Suit & Ride a Bike”. Toti biciclistii care folosesc bicicleta ca mijloc de transport catre birou isi pot pregati tinutele pentru pedalat.

Intalnirea se da incepand cu ora 18.30 in Parcul Tineretului (Intrarea dinspre Bd. Gheorghe Șincai), iar la ora 19.30 se porneste pe urmatorul traseu: Parc Tineretului – Bd Dimitrie Cantemir – Bd Unirii – Bd Libertatii – Bd Natiunile Unite – Str Bogdan Petriceicu Hasdeu – Str Vasile Parvan – Strada Berzei – Strada Buzesti – Pt Victoriei – Bd Aviatorilor – Pt Charles de Gaulle – Piata Arcul de Triumf .
proiect-business-pe-bicicleta1
Fialul evenimentului va avea loc la terasa Tete a Tete, din Herastrau, care va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri si networking. Se vor premia: cele mai inspirate tinute office – categoria Dl si Dna Business pe bicicleta, cea mai numeroasa si mai cool gasca de prieteni/colegi, plus concursul cartilor de vizita.

Fiecare participant la defilarea Business pe Bicicletă va primi din partea partenerilor evenimentului de la Captive Escape Room un voucher cu discount 20%.

Despre Bussines pe bicicleta
O echipa de voluntari din cadrul Junior Chamber International (JCI) Bucuresti au demarat acum 6 ani proiectul “Business pe bicicleta”, menit sa promoveze mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat  pentru deplasarea in scopuri de business cat si in scop personal. Proiectul are ca scop:

  • Promovarea bicicletei ca mijloc de transport in mediul business
  • Facilitarea networking-ului intre oamenii de business pasionati de bicicleta
  • Promovarea business-urilor ce au la baza bicicleta ca si obiect de activitate
  • Implicarea in imbunatatirea conditiilor pentru biciclisti in cadrul companiilor si in orase

Din 2010 si pana in prezent, au avut loc 7 defilari organizate pe arterele principale ale Bucureștiului la ore de trafic intens, mii de oameni au sustinut evenimentul online, peste 3000 de biciclisti au pedalat in cadrul evenimentului, 15 biciclete au fost donate catre o cauza nobila.

Detalii: www.businesspebicicleta.ro 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.