DJ Happy Gutenberg a fost invitatul emisiunii Barocco Fever, la Radio DEEA

Caval si Happy Gutenberg

Caval si Happy GutenbergDJ Happy Gutenberg a fost invitatul emisiunii Barocco Fever, la Radio DEEA in 4 aprilie 2014. Gazdele emisiunii au fost Caval si Razvan Dinescu.

Cateva cuvinte despre Happy Gutenberg

Stabilit in Romania in ’98, Happy Gutenberg si-a urmat mereu pasiunea pentru muzica. La scurt timp, in 2003, Happy a avut parte si de primul sau gig, in Club Web, urmand ca mai apoi sa continue seria de party-uri si in alte cluburi, din Bucuresti si din tara.

Sfarsitul anului 2005 l-a propulsat direct pe scena The Mission, unde a reusit sa colaboreze si sa mixeze alaturi de nume importante ca: Haute Culture, Michi (Suie Paparude), Marika, Gemini Bros, Vania, D-Laid, Thornado, VRT, Markus Schulz, Frank Loper, Model, Gojira, DJ Vasile si multi altii.

Revine pe scena muzicala in 2010, de acesta data ca DJ si producator, semnand cu o Club-A-Club Records din Statele Unite. Primul sau single a fost un remix pentru piesa Hello, semnatat de Les Elephants Bizarres, piesa ce s-a bucurat de succes, aducand dupa sine un nou remix pentru aceeasi trupa

  • Februarie 2012 a lansat primul sau EP la Davino (Austria), reusind sa ajunga pana in primele 10 pozitii in topurile din Italia cu sigle-ul „I Need You”, disponbil si pe Beatport.
  • Martie 2013 a semnat un remix cu MA-records casa de discuri a lui Raoul Russu, un cover pentru classic-ul Icehouse – Hey Little Girl .
  • Aprilie 2013 s-a alaturat Producatorului German Phonique pe conoscutul Label (Ladies & Gentlemen Berlin) cu un remix la Ok Corral-Love Tingles .
  • Septemberie 2013 un nou remix pentru Raffa FL (Italy), si tot in Septembrie a fost lansat Label-ul lui in colaborare cu Elektromekanik MIAUDIO Records with the first ep from Breky – Feel .
  •  Decembrie 2013 un nou EP “Down With you” la casa de discuri D&B Rec. (France).

Video: Happy Gutenberg, guest set in Barocco Fever

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.