Halloween Movie Day – recomandari –

Vino la Halloween Movie Day la The Light Cinema in data de 31 octombrie si profita de oferta horror: un film si un popcorn la tariful special de 15 lei. 

Aceasta oferta speciala include orice film horror la alegere dintre cele care ruleaza conform programului Halloween Movie Day, in data de 31.10.2014.

Coarne

hornsIgnatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viata indestulata si plina de privilegii si vrea sa se insoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilarie. Cand Merrin este violata si ucisa cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al politistilor insarcinati cu rezolvarea cazului, ceea ce il umple de revolta si furie neputincioasa pe tanar. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeste dupa o noapte de betie cu doua protuberante dureroase pe cap si darul de a-i face pe cei din jur sa-si marturiseasca cele mai ascunse secrete.

 

 

Annabelle
annabelleInainte de Traind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozitde-a dreptul in “Traind printre demoni”, insa abia acum incepe totul pentru Annabelle. Capabila de cele mai crunte acte de cruzime, papusa Annabelle este inchisa intr-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeste doar vizita preotului, care o binecuvanteaza de doua ori pe luna.

 

 

Dracula: Povestea nespusa

draculaFilmul spune povestea lui Vlad Tepes explorand evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa in “cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) era inca muritor si descrie relatia turbulenta a familiei domnitorului cu violentul si lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-si salva tara si familia, Vlad si-a vandut sufletul diavolului.

 

 

Si ne izbaveste de cel rau

evilDetectivul din New York Ralph Sarchie are parte de propriile-i probleme, dar viata i se da peste cap si mai rau cand incepe sa investigheze o serie de crime pe cat de oribile, pe atat de inexplicabile.

 

 

 

Noaptea Judecatii: Anarhia

purge2Sequelul succesului de casa din 2013 porneste de la aceeasi premisa si exploreaza evenimente petrecute in unica noapte din an cand, timp de 12 ore, orice crima ramane nepedepsita. In centrul atentiei este un barbat hotarat sa profite de Noaptea Judecatii pentru a razbuna moartea fiului sau. El va ajunge sa ajute mai multe persoane sa supravietuiasca acestei nopti cand totul este permis.

 

 

http://youtu.be/dKCJQnxUS58

Precum in iad, asa si pe pamant

abovePRECUM IN IAD, ASA SI PE PAMANT este o calatorie in lumea terorii si a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafata adevarul de care ne temem cu totii: demonii personali sunt intotdeauna pregatiti sa se intoarca pentru a ne bantui.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.