Hans Zimmer compune imnul Tomorrowland 2014 – video –

Compozitor de renume, Hans Zimmer, a lucrat la crearea unui imn clasic, ce va avea premiera în cadrul ediției a 10-a aniversare a Tomorrowland.

 

262a7b94970d94bef1d5e96ef0aaca4e-640x360Hans Zimmer va lucra cu orchestra sa simfonică in faimosul AIR Studios din Londra. Acesta a fost aici, în această capelă legendara, unde  s-au creat coloane sonore pentru filme precum Inception, Piratii din Caraibe, Codul lui Da Vinci și The Dark Knight.

Tomorrowland este o provocare  pentru mine“, spune Hans Zimmer, “, iar după zece ani cred că merită ceva special pentru aniversarea lor. Ar trebui să fie diversitate culturală și ar trebui să reprezinte într-un fel în întreaga lume. Toate lucrurile care ne fac diferite sunt de fapt lucrurile pe care ar trebui să sărbătoresc. ”

Hans Zimmer este una dintre figurile cele mai eminente și mai cunoscute din muzica de film. În ultimii 30 de ani, el a marcat mai mult de 100 de filme, care au, împreună, încasări de peste 22 de miliarde de dolari la box-office la nivel mondial. El a fost onorat cu un premiu Oscar , două Globuri de Aur , trei premii Grammy , un premiu American Music, și un premiu Tony . În 2003, ASCAP l-au premiat cu prestigiosul Henry Mancini pentru intreaga cariera. El a primit, de asemenea, Steaua lui pe Hollywood Walk of Fame, în decembrie 2010.

Titluri viitoare includ The Amazing Spider-Man 2 și interstelar Christopher Nolan.

 

Ieri este istorie, astăzi este un cadou, Maine este mister …

Despre acest  subiect pe larg in editia cu numarul 78 Cinema Deea  de  vineri 2 mai 2014  ora 9 la Radio DEEA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.