Iata unul dintre cele mai scumpe si luxoase apartamente din lume

La ultimul nivel al unei cladiri legendare din Brooklyn a fost amenajat unul dintre cele mai spectaculoase apartamente din intregul New York – un penthouse desfasurat pe trei nivele.

4-zona relaxare penthouse dumbo vedere spre podrile manhattan si brooklyn new yorkTriplexul amenajat in vechiul turn cu ceas al orasului este o adevarata bijuterie istorica, spun expertii imobiliari, fiind in acest moment unul dintre cele mai scumpe apartamente din New York si din intreaga lume, chiar si dupa ce fost redus de la 25 la 18 milioane USD.

Desfasurat pe o suprafata de 633 mp, apartamentul este compus din 11 camere, dintre care 3 dormitoare prevazute cu bai proprii, o baie de serviciu, un living, o camera de relaxare, o bucatarie si un dining.

1-living apartament penthouse triplex brooklyn new yorkCel mai inedit element arhitectural sunt cele 4 ceasuri uriase din sticla cu diametrul de aproximativ 4 metri, integrate in cei patru pereti exteriori ai duplexului, oferind o priveliste de 360 grade ce pur si simplu iti taie respiratia.

De altfel, pozitia apartamentului si ferestrele ample garanteaza privelisti spectaculoase din toate incaperile. Spre exemplu, din baia dormitorului matrimonial se pot vedea statuia Libertatii si podul Manhattan, iar de pe terasa alaturata celorlalte doua dormitoare se vede…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/iata-unul-dintre-cele-mai-scumpe-si-luxoase-apartamente-din-lume/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.