Inimioara Larisei Stancu a fost salvată

Asociația “Salvează o inimă” a derulat, în perioada 11-18 august 2014, campania umanitară ”Împreună pentru o inimioară de copil”, menită s-o salveze pe Larisa Stancu (3 ani), care suferă de o boală cumplită ce i-a afectat inima încă de la naștere.

10637842_10152410733623515_1308409422_nGrație sumei de peste 12.000 de lei, donată în timp record de românii din țară dar și din Diaspora, Larisa și mama ei au putut merge la Clinica din Bad Oeynhausen (Germania) pentru un control și un tratament care o va face bine pe micuță. Deplasarea a trebuit urgentată și din cauza faptului că această malformație de care suferă fetița a avut repercusiuni și asupra stării ei generale fizice, în special a sistemului imunitar care era foartă slabit, iar o banală răceală o putea răpune.

“Ne bucurăm foarte mult când reușim să salvăm un copil. Nu am fi reușit s-o salvăm pe Larisa fără ajutorul vostru și vă suntem extrem de recunoscători pentru sensibilitatea și generozitatea de care ați dat dovadă. Este un semn bun de la Dumnezeu, iar în ultima perioadă am constatat că oamenii devin din ce în ce mai buni și atenți pentru soarta semenilor lor”, declară Vlad Plăcintă, președintle Asociației “Salvează o inimă” și organizatorul campaniei umanitare “Împreună pentru o inimioară de copil!”

Întorși cu bine astăzi în țară, mama Larisei a ținută să mulțumească din tot sufletul tuturor persoanelor care au făcut ca această minune să se înfăptuiască. “Este o minune! Le multumim din tot sufletul tuturor pentru bunătatea și sensibilitatea de care au dat dovadă. Cu atât mai emoționată sunt cu cât oameni care nu ne-au văzut niciodată m-au sunat și mi-au zis că vor să-mi salveze fetița. Sunteți minunați și Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, declară mama Larisei Stancu.

Donațiile au putut fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/larisa-stancu/ sau în contul bancar: Stancu Ion Ana (0763317512) – RO21BRDE445SV01520694450 RON. Mai multe informații despre caz găsiți pe www.larisastancu.blogspot.ro.

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 17 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.