20.00 – IN:TENSION with Gruia

intension

Cu o experienta de peste 6 ani in studiouri audio profesioniste, a participat, sub pseudonimul „Quentin”, la productia mai multor hituri din mainstream-ul romanesc dar si a unor remixuri underground pentru  diferite label-uri precum SoulHeat Records, FarAce Music si Scarcity Records.

Insa adevarata lui pasiune ramane cea pentru muzica house si techno si din acest motiv pune bazele proiectului „Gruia” prin care urmareste sa aduca un sound neobisnuit, exotic, totodata dinamic pe scena atat de bogata a muzicii electronice. Fie ca abordeaza teme ce aduc aminte de folclorul autohton sau melodii interpretate la instrumente neobisnuite puse pe ritmuri din cele mai dinamice, un lucru e cert: productiile lui Gruia te vor misca!

Avand experienta DJ-ingului in cadrul a numeroase evenimente de club sau private de-a lungul activitatii, seturile sale de tech-house sunt mereu atent construite pentru a crea energie, pentru a ridica publicul si a-l purta prin cele mai inalte stari.

Acum, Gruia gazduieste emisiunea “IN:TENSION” in fiecare duminica de la ora 20:00, in care puteti asculta un live mix saptamanal cu cele mai bune piese house ale momentului.

intension

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteti asculta productii originale, remixuri si DJ seturi semnate de Gruia pe:

www.soundcloud.com/Gruia

De asemenea puteti urmari pagina de facebook:

www.facebook.com/GruiaMusic