Ion Caramitru urca pe scena Grand Cinema & More in spectacolul Vorbe, vorbe, vorbe

Afis FNT-Vorbe, vorbe, vorbe

Afis FNT-Vorbe, vorbe, vorbeIon Caramitru urca pe scena Grand Cinema & More in spectacolul Vorbe, vorbe, vorbe, din cadrul Festivalului National de Teatru.

Ion Caramitru va pasi pentru pentru prima oara pe scena Grand Cinema & More in recitalul „Vorbe, vorbe, vorbe”. Reprezentatia va fi pusa in scena in Sala Epika, pe 28 octombrie de la ora 20:00, si face parte din Festivalul National de Teatru.

Anul acesta, Grand Cinema & More a semnat un parteneriat cu Festivalul National de Teatru, devenind, in premiera, unul dintre spatiile culturale care va gazdui spectacole din cadrul festivalului. „Vorbe, Vorbe, Vorbe”, prima dintre aceste reprezentatii, este un spectacol de poezie si muzica creat in jurul profundei prietenii dintre Ion Caramitru si Nichita Stanescu. Versurile recitate de Caramitru vor fi insotite de emotionantele acorduri de violoncel ale lui Adrian Naidin, unul dintre cei mai aclamati tineri muzicieni din Romania. Aceasta este cea de-a doua colaborare dintre Caramitru si Naidin, dupa cea din 2011-2012, pentru spectacolul “Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele“.

Dupa recitalul „Vorbe, vorbe, vorbe”, de la ora 21 :30, va avea loc un eveniment dedicat actorului George Constantin, la 20 de ani de la trecerea sa in nefiinta. Un munte de forta si talent, cu o sensibilitate aparte, George Constantin s-a remarcat prin rolurile lui de teatru si film, alaturi de mari regizori si actori. Iubitorii teatrului vor putea participa la vernisajul unei expozitii despre viata acestuia, precum si la lansarea DVD-ului „Mari actori romani” – George Constantin.

Aflat la cea de-a 24-a editie, Festivalul National de Teatru aduce in fata publicului o selectie a celor mai apreciate spectacole romanesti si internationale, alaturi de o serie de evenimente speciale.

Prin intermediul stagiunii culturale 2014-2015, Grand Cinema & More continua sa ofere spectatorilor reprezentatii de exceptie, care impun un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrului comercial Baneasa Shopping City.

Mai multe detalii despre spectacolele de la Grand Cinema & More, parte a Festivalului National de Teatru, precum si despre achizitionarea biletelor pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.