Janson Statham confirmă că se va intoarce in Sequelul FAST AND FURIOUS 8

Franciza Fast And Furious, a devenit mai populară ca oricând, iar peste popularitatea ei, succesul lui Furious 7, se situează acum pe locul 4 în topul succeselor de boxoffice din toate timpurile, cu încasări globale de 1,5 miliarde de dolari.

Jason_Statham_in_Furious_8Nu încape îndoială că cei de la Universal Pictures, au vrut să facă Fast And Furious 8, încă dinainte ca Furious 7 să devină un aşa succes. Filmul este deja programat să se lanseze pe 14 Aprilie 2017, iar Vin Diesel, ne-a tachinat spunând că următorul film, va schimba locația şi va ajunge în New York pentru al optulea film. Dar ceea ce încă nu ştim, este ce personaje vor fi implicate în următorul film. Dwayne Johnson se va întoarce la rolul său și probabil, familia va rămâne întreagă – din păcate, fără Paul Walker.
Dar ce personaje negative vom vedea? Ei bine, Jason Statham, şi-a făcut apariția la sfârșitul filmului Fast and Furious 6, pentru a ne tachina cu rolul său din Furios 7. El, Vin Diesel şi Dwayne Johnson au ajuns să se confrunte pe parcursul filmului din acest an. Dar asta nu înseamnă că personajul lui Jason Statham a ieşit din franciză. Vorbind recent cu cei de la Access Hollywood, actorul a dezvăluit că personajul său Deckard Shaw, va reveni şi în Furious 8:
-“Suntem deja în discuţii avansate despre următorul film. Eu sunt un nou venit, am fost invitat la petrecere în această ultimă aventură, așa că este bine să știu că voi face parte din următorul film.”
Știm că unul din punctele forte al filmului Furious 7, era destinat să creeze o situaţie interesantă pentru personajul enigmatic al actorului Kurt Russell în Furious 8, dar după trecerea în nefiinţă a lui Paul Walker, filmul a fost reconceput ca un tribut pentru actorul pierdut.
Totuşi, incă ne putem aștepta ca personajul lui Kurt Russell să aibă un rol semnificativ în Furious 8. Dar, mai interesant decât acest lucru, este cum se va integra Jason Statham (Deckard Shaw), în Fast And Furious 8.

Detalii  aici : http://comicbook.com/2015/06/25/jason-statham-confirms-fast-furious-8-involvement/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.