Karym vine cu o noua colaborare alaturi de grecii de la Balkan Avenue.

Dupa cum a obisnuit publicul Karym vine cu o noua colaborare alaturi de grecii de la Balkan Avenue.

10998691_569812293155978_741373556_oDe data aceasta dupa UK ,Germania si Polonia este randul Spaniei prin intermediul Planet Dance Music sa acorde credit artistului nostru.Acestia din urma dedicand melodiei Feel My Love un intreg album cuprinzand mai multe remix-uri.Albumul poate fi achizitionat de pe toate marile platforme muzicale ITunes,Amazon,Deezer, Spotify..etc.
Dupa ce artistul a frant inimile in randul persoanelor de sex feminin vine acum sa le aline cu o melodie sensibila dedicata tuturor celor care sufera din dragoste.
Faptul ca artistul nu apeleaza la artificii de imagine ptr a capta atentia in contextul showbizz-ului actual denota faptul ca isi face treaba cu seriozitate, din pasiune si nu poate fi decat de laudat acest lucru.
Anul 2015 se anunta a fi unul “romanesc ” ptr Karym, acesta urmand a se lansa in tara cu prima lui piesa in limba romana, ramane de vazut care din casele de discuri din Romania va paria pe seriozitatea dovedita de acesta in timp, ambitia si potentialul sau.

 

https://itunes.apple.com/es/album/feel-my-love-feat.-karym-ep/id929185098

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.