Kevlar, la o cafea de vorbă despre el și muzică la Radio Deea in matinal

În asteptarea evenimentului acestui week-end, Therapy Sessions Bucharest Halloween 9th Edition, am tras de niște sfori și mâneci și am stat la o cafea cu unul dintre artiștii unicați din line-up, Kevlar.

Îl categorizăm ca unicat atât datorită influenței reciproce dintre stilul său și  scena drum’n’bass din Romania cât și datorită evoluției lui ca artist.
După contacte timpurii cu muzica electronică, Kevlar dezvoltă o pasiune pentru acest gen și în 2007 se dedică producerii propriilor piese “darkstep”, o fuziune între drum’n’bass și hardcore presărată cu elemente techno. În 2008 prinde valul sunetelor electronice dure ce acaparează încet plaiurile noastre și, prin creațiile sale, majoritatea One-Time-Heard, își revendică locul binemeritat între promoterii acestui gen muzical.
Stilul său, după cum ne-a spus el, a fost influențat de artiști de peste hotare: Current Value, Suicide, Technical Itch și, favoritul său, Centaspike; și, din șcena locală, de K-Rob. La capitolul colaborări, Kevlar are în spate o listă destul de lungă de parteneriate și remixuri cu artiști locali și straini: Freqax, 2R, Mark Tailor și mulți alții. Ne-a marturisit că pe viitor i-ar placea să colaboreze cu Centaspike, Mark Tailor și ProtonKid, artiști față de care are numai respect și admirație.
În prezent lucrează împreună cu K-Rob la un album ce va fi lansat în primăvară, pe care îl așteptăm cu nerăbdare, iar la evenimentul de sâmbătă își va lansa un alt proiect muzical. Este vorba de Kvlr, un proiect de tehno care ne stârnește curiozitatea.
Bineînțeles, i-am adresat și întreabarea capcană “Cine ești tu?” și răspunsul a fost pe cât de simplu pe atât de sincer: “un om normal care își urmărește pasiunea”. Și exact acea pasiune pentru muzică vrem să o simțim la Therapy Sessions.

Pentru  Radio Deea :  Diana  ,, Skinny” Pirvulescu  😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.