Liftingul de coapse, soluția pentru un corp cu forme ideale

Perioada sărbătorilor de Paște ne-a prins în offside anul acesta pentru că s-a deschs și sezonul estival, kilogramele acumulate în cele câteva zile libere ne vor da bătăi de cap la plajă pentru că avem prea puțin timp de pregătire. Abdomenul, talia și coapsele sunt preocupările principale ale doamenelor înainte de vacanța de vară. Mersul la sala de sport, o dietă bazată pe crudități sau câteva intervenții de chirurgie estetică ne pot face să arătăm cât mai aproape de ideal în următoarea vacanță.

Celulele adipoase, celulita și pielea în exces se acumulează cel mai des pe coapse, ceea ce face un corp să pară mai în vârstă decât e în realitate. Liftingul intern al coapselor corectează pielea în exces de la nivelul zonei interne, medii şi externe a coapselor. Liftingul părţii inferioare a corpului presupune o incizie completă în jurul trunchiului. Deşi poate părea excesivă, este o intervenţie foarte eficientă ce nu numai că îmbunătăţeşte talia, dar şi fesele şi porţiunea laterală a feselor”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastică la Clinica Elysium.

Liftingul coapselor îndepărtează excesul de piele și de grăsime, oferind un contur estetic și plăcut. Este o operație care se adresează cel mai frecvent pacientelor care au pierdut în greutate, natural sau după chirurgie bariatrică, dar și a celor care din cauza vârstei prezintă piele în exces, cu elasticitate scăzută, cu un aspect neplăcut. Timpul de recuperare postoperator după o intervenție de lifting de coapse este de 2 săptămâni. Se recomandă ca primele 7 zile după operație să se evite efortul fizic.

”Pacientele mele aleg liftingul de coapse după ce au realizat că exercițiul la sala de fitness și pierderea în greutate printr-o dietă nu pot da acea fermitate și acel aspect bine proporționat, care să meargă în tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolvă foarte eficient această problemă. Îmi place să le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important: un corp îngrijit printr-un stil de viață activ și sănătos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru”, mai spune chirurgul estetician, Dr. Ion Zegrea.

Potrivit statisticilor Societății Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS), în 2015 peste 9.120 de femei din SUA au ales să își remodeleze coapsele prin intervenția de lifting, o creștere cu 73% față de anii 2000, când a existat un boom al operațiilor estetice peste tot în lume. Pentru Europa nu există o statistică specifică privind această operație, dar unele articole de specialitate arată o tendință asemănătoare cu cea de peste Ocean.

Intervenția de lifting de coapse sau fese are un cost de 2200 de euro. Pentru detalii suplimentare puteți accesa www.elysium.ro sau Dr. Ion Zegrea.


Dr. Ion ZegreaDespre Dr. Ion Zegrea

Dr. Ion Zegrea este medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, membru al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România și International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Dr. Ion Zegrea a absolvit în 1998 Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. În 2005, a început specializarea în departamentul de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă din Spitalul de Urgență București – Floreasca sub directa îndrumare a profesorului Ioan Lascar, devenind medic specialist în 2011. A participat la numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale. Are la activ un brevet de invenție premiat cu medalia de Aur la Salonul de Inventica INNOVA Brussels 2013.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.