Lupul de pe Wall Street face înconjurul lumii pe 18 noiembrie ajunge și în România

Unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort va demara, începând cu 5 septembrie, un turneu de conferințe pe fiecare continent al Planetei, pentru a dezvălui tainele succesului său în afaceri.

10488936_10152431783193515_1043906852_n În data de 18 noiembrie, cel supranumit Lupul de pe Wall Street, va ajunge în premieră în țara noastră, la invitația Extreme Training, pentru a susține evenimentul de bussines a anului în România.
După o serie de seminarii susținute până acum de Belfort în: Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Beijing și Australia, Jordan Belfort își continuă turneul iar în perioada 5-7 septembrie, va susține un seminar în Londra, după care se va întoarce în Statele Unite ale Americii pentru o serie de conferințe-maraton, între 15 septembrie și 2 octombrie, în 8 orașe din statele Florida și California. Între 9 -11 octombrie, Lupul de pe Wall Street va încânta audiența din Singapore, urmând ca în data de 31 octombrie să susțină o conferință în Shanghai, China. În data de 18 noiembrie va ajunge în premieră în țara noastră, după care Jordan Belfort va continua cu o nouă serie de conferințe-maraton în Statele Unite ale Americii (Boston, New York City, New Jersey, Philadelphia, Denver, Phoenix și Las Vegas).
Jordan Belfort va dezvălui în cadrul evenimentului secretele din spatele succesului său excepțional, metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”. În plus, va împărtăși participanților și din experiența eșecului său.
Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.
În zilele noastre, programul său – Straight Line Persuasion – îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes în afaceri fără să-și compromită integritatea sau etica. La eveniment deja și-au rezervat locuri oameni de afaceri din România, dar și oameni care doresc să-și îmbunătățească arta și știința persuasiunii și vor să dezvolte o afacere de succes.
“Ne bucurăm foarte mult că am reușit să-l aducem pe Jordan Belfort la București, este, de departe, cea mai așteptată conferință de bussines a anului. Așa cum ne așteptam, românii au răspuns pozitiv invitației noastre de a participa la eveniment astfel încă din primele săptămâni, biletele pentru pachetele Platinum și VIP au fost epuizare, chiar dacă până la debutul conferinței mai sunt 3 luni”, declară Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului și manager Extreme Training.
Pentru cei interesați să participe la conferința organizată de Extreme Training, înscrierile se pot face pe website-ul http://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 și care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.