Mai mulți DJi celebri au făcut avere folosind software piratat

Potrivit unei înregistrări video care a apărut online, mai mulți DJi celebri, multimilionari, printre care Avicii și Martin Garrix, folosesc softuri piratate pentru a-și realiza muzica.

Imaginile arată că aceștia folosesc copii ilegale ale unor softuri speciale pentru compunerea muzicii electronice, cum este Sylenth1.

Tim Bergling, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a devenit celebru datorită unor hituri internaționale, printre care “Wake Me Up” sau “Hey Brother”. Averea lui se ridică în prezent la aproximativ 60 de milioane de dolari.

soft piratat

Cu toate acestea, el ar fi apelat la un software piratat pentru a-și compune melodiile care i-au adus faima.

Imaginile au fost obținute în timpul unui intreviu acordat de Avicii pentru Revista Future Music. DJ-ul a arătat mândru programul pe care îl folosește, observându-se clar că este vorba de o versiune piratată a Sylenth1.

Timp de 42 de minute, pe monitor apare softul înregistrat pentru “Team VTX 2011,” care este un cunoscut grup care oferă softuri piratate.

Avicii nu este singurul DJ celebru care folosește programe ilegale. Martin Garrix, de asemenea multimilionar, a apelat și el la versiunea piratată de Team Air.

soft piratat

La rândul său, Steve Aoki a fost acuzat să folosește soft ilegal. DJ-ul a declarat că are o versiune Sylenth1 cu licență, dar că echipa lui ar fi uitat să o folosească pe aceasta, utilizând în schimb o variantă piratată.

program piratat

Și DJ-ul Aleksander Vinter, cunoscut sub numele de Savant, a fost prins folosind o copie ilegală a programului Ohmicide.

Sursa: Pulse Radio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.