Maleficent se poate vedea online, în premiera, în Romania

După lansarea din cinematografe, super producția Disney – “Maleficent” -, cu Angelina Jolie în rolul principal, debutează, în premieră, şi pe „micile ecrane” din România.

MaleficentDin 17 octombrie, filmul “Maleficent” este disponibil online, pe tableta, mobil si smart TV în aplicaţia Seenow.
Recenta producţie cinematografică semnată de Disney s-a remarcat prin cronicile pozitive şi numărul mare de spectatori din sălile de cinema, adunând încasări de peste 170 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare. Astfel, noua producţie Disney, “Maleficent”, a devenit cel mai bun debut al unui film din cariera Angelinei Jolie.
De astăzi, filmul poate fi văzut de utilizatorii Seenow, fiind disponibil în regim de închiriere cu durata de 48h în secţiunea Filme Premium, pentru 1.7 Euro + TVA.
„Valoarea filmelor Disney este dată de caracterul lor atemporal şi de faptul că pot fi văzute şi revăzute de oricare membru al familiei”, a declarat Cătălin Clemente (Director Sales şi Marketing al Direct One S.A.). Mai mult, Seenow este singurul serviciu de conţinut video online din România care pune la dispoziţia publicului întreaga colecţie de filme Disney.
Seenow oferă celor îndrăgostiţi de lumea filmului „fantasy” Disney Movies on Demand în pachetul Avantaj. Acest pachet conţine peste 800 titluri de filme, documentare şi seriale, împărţite în mai multe secţiuni precum: Filme de Cinema, Filme româneşti, Bollywood, Documentare, Lifestyle, AXN Now, Cartoon Network şi, bineînţeles, Disney Movies on Demand. Pentru pachetul AVANTAJ, preţul abonamentului pentru o lună este de 2 euro + TVA
Despre “Maleficent”
“Maleficent”este o adaptare a celebrului basm „Frumoasa din Pădurea Adormită” şi o prezintă pe actrița Angelina Jolie într-un rol de zână misterioasă şi răzbunătoare. Maleficent este o frumoasă tânără care visează să devină o zeiţă bună în regatul pădurilor unde îşi trăieşte viaţa. Totul este dat peste cap într-o bună zi când armata unui rege îi invadează tărâmul iar inima lui Maleficent (Angelina Jolie) se transformă în piatră. Din acest moment, Maleficent nu-şi doreşte decât răzbunare, motiv pentru care aruncă un blestem crunt pe Aurora, dar lucrurile iau o turnură mult mai interesantă pentru cel cunoscut personaj negativ din universul Disney.
Despre Seenow
Seenow este primul serviciu de live TV şi Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone şi tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung şi LG precum şi Smart TV Box Evolio.
Pe SEENOW ai acces la o grilă variată de canalele TV românești și la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar și multe altele, care așteaptă să le descoperi împreună cu librăriile de emisiuni înregistrate de la canale locale și internaționale.
Seenow oferă utilizatorilor în sezonul 2014-2015 toate competițiile fotbalistice majore din România: Liga 1, prin pachetul Koolnet, Cupa României Timișoreana și Supercupa României Timisoreana, dar și o serie de emisiuni sportive de interes pentru fanii fotbalului.
Oferta SEENOW conține o selecție de filme artistice din anii trecuți sau foarte noi, lansate la scurt timp după ieșirea din cinema, seriale AXN NOW și Filmbox, filme românești și indiene, desene animate, documentare HD și posturi de radio pentru o experiență completă de entertainment. În plus, tot în SEENOW ai și secțiunea Filme Premium care oferă o librărie de filme în regim de închiriere, printre care și cele mai noi lansări din cinema.
Foarte important pentru utilizatorii noi care vor să testeze serviciul, pe SEENOW există o zonă de conținut gratuit foarte diversificată și generoasă – secțiunea Freezone – pe care o pot accesa instant.
Serviciul SEENOW este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care vând servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom și să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.