Mango Records îl aduce pe DJ-ul lui Pitbull, în România

Nicola Fasano vine,saptamana aceasta, să mixeze în România.
Bawary Club  Dacă vă este greu să asociați numele cu omul, vă spunem doar că megahitu-ul internațional I know you want me îi poartă semnătură, iar de aici vă puteți da singuri seama de ce este în stare atunci când vine vorba de muzică
                Nicola Fasano este DJ-ul oficial al lui Pitbull și a colaborat cu mulți artiști de talie mondială, printre care amintim următoarele nume: Kat DeLuna, Steve Forest, Lumidee, Ultra Nate. Fiind susținut și recomandat de cei mai importanți DJ-ei ai zilelor noastre: David Guetta, Tiesto,Calvin Harris, Nicky Romero & co.
                Este supra-numit „The Princes’s DJ” și este o prezență nelipsită de la toate petrecerile VIP din Monaco, unde este extreme de apreciat pentru sound-ul  energic și aparte pe care îl creează. În America Latină este considerat cel mai popular DJ, iar în Europa are peste 200 de show-uri pe an. Topurile Beatport, iTunes și Billboard, în care producțiile sale se află, vorbesc de la sine.
                Mango Records vă invită să îl ascultaţi live şi să vă bucuraţia de vibraţia muzicii sale pe 30 noiembrie, în Focsani, la Bawary Club. In deschiderea evenimentului Dj Laora.
We know you want him!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.