Midnight Collars cu Neagu Noaptes, miezul noptii de vineri, 27 februarie.

Neagu NoaptesPersonajul misterios al noptilor de vineri, de la Radio Deea se intoarce! Neagu Noaptes se intoarce cu..fata  😉 la voi, dragilor, dragelor, insomniaci ai societatii active romanesti, de prin tara sau de pe-afara, cu aceleasi obsesii, interogari si propuneri de controversate suete, in crucea noptii.

In editia de vineri, Alexandru si Tania, mai vechii nostrii invitati, deveniti prieteni, pe bune – frate, cin’se asemana chiar se aduna..la radio Deea -) pornesc intifada, romantica, a  eternei lupte de clasa intre barbati si femei – maniera e inedita pentru ca in acest proces al etapei, ea va tine partea..lor, iar el..ei da, v-ati prins!

Fara graba si pe indelete, decriptam ce ne place si ce nu ne place, din perspective inedite, pentru ca ori suntem erotici, ori nu mai suntem ;-).
Despre dragoste, istorie, politica si alte fictiuni, dar si despre erotism, iubire si spritualitate, ca realitati fictionale, intr-o emisiune de radio nocturna ce este pentru toata lumea, insa nu este pentru oricine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.