Miki Love, schimbare spectaculoasă de look

portret Miki Love

Miki Love, celebra dj-iță de origine română, a început noul an cu o schimbare majoră de look. 

După mai bine de 10 ani, timp în care dimensiunea părului ei a rămas aceeași, doar culorile lui variînd ( mov, roșcat, negru, castaniu), Miki Love s-a decis că este timpul pentru o schimbare radicală, așa că s-a hotărât să adopte un nou hair-style.

Dacă până acum am fost obișnuiți cu Miki Love cu părul lung, în noile poze pe care artista le pune pe pagina oficială de Facebook, observăm că aceasta a renunțat la părul lung în favoarea unui look, cu păr mult mai scurt și blond, care i se potrivește de minune.

Potrivit artistei, schimbarea radicală de look a fost dorită de ceva timp și nu a avut loc dintr-un anumit motiv.

2016 a debutat cu schimbări spectaculoase în viața lui Miki Love, ea a făcut o schimbare majoră a hair-style-ului adoptat iar aceasta face parte dintr-o serie de schimbări pe care dj-ița le-a pregătit pentru anul în curs.

Noul an aduce cu el și prezența pe două locuri foarte bune în topurile dedicate dj-ilor. Conform topului realizat de cei de la TheFDJList.com, Miki Love ocupă locul 9 în topul celor mai bune dj-țe din lume și locul 2 în topul celor mai cunoscuți dj români, conform TheDjList.

Talentata dj-iță pregătește o serie de surprize pe care le vom descoperi în perioada următoare.

Miki Love schimbare de look foto 2

Miki Love pe rerețele sociale
https://www.facebook.com/djmikilove
https://twitter.com/djmikilove

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.