Mircea Cioclei incendiazã piaţa muzicalã din România

Dupã succesul înregistrat deja în ţãri precum Marea Britanie sau Germania, Mircea Cioclei lanseazã astãzi primul sãu single oficial pentru România. Provocare.

Mircea Cioclei - FireSfidarea regulilor.

Noncoformism.

Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care definesc piesa “Fire”. Ritmul eurodance şi acordurile de saxofon dau startul serilor incendiare de club.

“Mi-a plãcut încã de la început ideea acestei piese, însã, când am auzit sound-ul saxofonului, am pus mâna pe telefon, l-am sunat pe Gabi Pecheanu (As XX), cu care am o colaborare de studio de lungã duratã, şi i-am dat ok-ul final. Versurile şi linia melodicã sunt scrise de mine. Este prima melodie care mã reprezintã cu adevãrat. Ştiu cã existã un trend în România în muzicã, însã eu am alte opţiuni artistice. Şi, de aceea, sound-ul piesei este puţin diferit faţã de ceea ce se ascultã în prezent la noi. Mesajul piesei este foarte simplu….”we don’t stop/we never give up”……Indiferent ce vrem sã facem în viaţã, trebuie sã perseverãm, sã nu ne dãm bãtuţi şi sã luptãm pânã în ultimul moment. Fire-Focul reprezintã dorinţa de a reuşi”, a declarat Mircea Cioclei.
Single-ul a fost produs de Addside, va fi distribuit în strãinãtate prin intermediul casei de discuri KiKi Records, din Marea Britanie, şi inclus pe primul material discografic al artistului, “You know me”. Lansarea are loc concomitent pe cele mai importante platforme muzicale precum ITunes,Amazon,Spotify sau Deezer.
“Îmi doresc ca piesa “Fire” sã prindã la public. Nu ştiu dacã va fi apreciatã cu adevãrat în România, însã nu se ştie niciodatã. Personal, nu m-am oprit la un singur gen de muzicã. Încã experimentez. Încerc sã îmi gãsesc locul şi sã mã impun pe piaţa muzicalã româneascã. În general, mã ghidez dupã motto-ul “Nu conteazã ce asculţi, conteazã ce auzi”, a adãugat artistul.
Mircea Cioclei a devenit cunoscut o datã cu realizarea propriului cover pentru celebra piesã “Je t’aime”, a Larei Fabian. Artistul a participat anul acesta la preselecţiile Eurovision România, cu piesa “Every time I see you”, alãturi de Krystal Mills, şi spune cã: “Muzica reprezintã o parte din mine. Este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna sã fac. Mare parte din timp l-am petrecut în strãinãtate. Acolo am învãţat multe lucruri, îndeosebi în plan profesional, care mi-au schimbat viziunea artisticã. Pe viitor, îmi doresc sã am colaborãri muzicale şi cu artişti cunoscuţi din România”, a concluzionat, optimist, Mircea Cioclei.

http://youtu.be/ThJ5DSLBT-4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.