Mirrors – Un nou salon de lux cu servicii premium își deschide porțile în centrul Capitalei (galerie foto)

Mirrors 5

Un nou salon de lux cu servicii premium își deschide porțile în centrul Capitalei. Marea deschidere a Mirrors Beauty Salon va avea loc, miercuri, 25 iunie, ora 19.30, în locația din Bulevardul Carol, nr 68, într-o atmosferă prietenoasă și sofisticată, cu un cocktail party și demonstrații ale serviciilor și produselor de calitate pe care le oferă.

Ca noutate, salonul oferă o serie de tratamente inovatoare bazate pe celule stem, venin de șarpe, împachetări cu pudră de aur și ionizare cu fructe. Acestea sunt unele dintre cele mai bune arme în lupta împotriva timpului, ce le ajuta pe urmașele Evei să rămână veșnic tinere și frumoase precum divele de la Hollywood.

“La Salon Mirrors, prioritatea noastra este sănătatea și frumusețea părului și a corpului dumneavoastră. Credem că frumusețea este în fiecare dintre noi, tocmai de aceea noi vrem să ne asigurăm că aceasta se conturează și la exterior. Pentru a realiza acest lucru, folosim cele mai bune produse ”, declară Andreea Dumea owner Mirrors Beauty Salon.

Serviciile de calitate, tehnologia de ultima generație, produsele bio utilizate și personalul certificat la institute de frumusețe presigioase poziționează Mirrors Beauty Salon în clasa premium. Politica salonului este de a oferi “affordable luxury’’prin menținerea serviciilor la standarde înalte cu prețuri accesibile. Mirrors ofera o gamă completă de servicii de înfrumusețare faciale, corporale și pentru păr, oferind în plus o serie de servicii și produse exclusiviste precum manichiura spa cu ojă parfumată, epilare pe baza de zahăr, împachetări cu pudră de aur, ionizare cu fructe ori tratamente cu celule stem și venin de șarpe.

Salonul din Bulevardul Carol este prima locație a Mirrors Beauty, o companie activa și în plină expansiune, ce are un plan ambițios de dezvoltare pentru anii următori, sperând că va cuceri publicul feminin și nu numai, cu serviciile sale de calitate. Convingerea lor este că poți să fii și sănătos, și frumos în același timp, însă doar atunci când te lași pe mâna unor adevărați profesioniști.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.