Moby va cânta gratuit pentru bărbatul supraponderal care a fost umilit în public

Fotografiile care arătau cum un bărbat supraponderal a fost umilit în public pentru simplul fapt ca dorea să danseze au devenit viral pe Internet.

Reacția opiniei publice a fost promptă, iar bărbatul a fost invitat la o mare petrecere în Los Angeles, unde muzica urmeză să fie asigurată de Moby și unde va putea dansa în voie, fără să fie ironizat.

Sean, care este din Londra, este încântat de susținerea de care are parte și a scris pe Twitter că abia așteaptă să ajungă în Statele Unite, la petrecere.

“Dansatorul”, cum este poreclit acum Sean, a devenit celebru săptămâna trecută, dupa ce fotografii cu el au fost publicate pe Internet. Aflat la o petrecere, Sean a început să danseze, dar s-a oprit după ce a văzut că mulți au început să râdă de el, pentru că este foarte gras.

Cassandra Fairbanks, membră a Cononut Oil Friendship Club, a fost revoltată de această atitudine și a decis să organizeze o petrecere special pentru el. Moby va cânta gratuit la petrcere, iar Pharrel Williams a decis la rândul lui să-l susțină pe Sean.

La lângă distracție, băbatul va avea parte și de o călătorie gratuită la Los Angeles, pentru că organizația a strâns deja pentru el 20.000 de dolari.

 

Sursa: The Telegraph

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.