Monica Giurea, aducătoarea tradițiilor marocane în îngrijire corporală în România, împlinește 34 de ani

Liza Boutique

Monica Giurea, proprietara unuia dintre cele mai apreciate saloane de înfrumusețare din capitală, Marocco de l’Argan, împlinește astăzi 34 de ani. Pe lângă faptul că deține un business de succes, Monica este și foarte frumoasă, ea fiind model pentru noua colecție Lyz Boutique by Luiza Negrilă.

Salonul Marocco de l’Argan, pe care Monica îl conduce fără cusur, se bazează pe tradițiile marocane în beauty și îngrijire corporală, ea fiind îndrăgostită de țara nord-africană.

“De Maroc m-am îndrăgostit încă dinainte de a-l vizita. Visam să mă plimb pe străduţele întortocheate din Marrakesh, să mă răsfăţ în hammam, să mă îmbăt cu parfumurile din piaţa din Fes, întocmai ca personajele din “Clona”. În plus, mă fascina frumuseţea femeilor marocane, atenţia pe care o acordau chipului şi trupului lor. Destinul mi-a îndeplinit dorinţa şi m-a purtat pe meleagurile acestei ţări, învăluită în legendă şi mister. Profitând de cariera pe care mi-am construit-o în domeniul înfrumuseţării şi a spa-urilor hoteliere, am lucrat ani la rand în Marrakesh. Uimită de rezultatele terapiilor marocane, bazate pe produse sută la sută naturale, mi-am propus ca, atunci când mă voi întoarce acasă, să împărtăşesc tuturor secretele frumuseţii orientale. Aşa a luat naştere “Marocco de l’Argan””, a declarat Monica Giurea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.