O casa ecologica moderna de 46 mp, construita in curtea parintilor

Dupa mai multi ani in care au locuit in subsolul parintilor lui Brendon, intr-un cartier de pe coasta vestica a orasului canadian Vancouver, el si sotia sa Akua Schatz au hotarat ca n-ar fi rau sa se mute intr-o casa numai a lor, unde sa-si poata intemeia o familie.

1-exterior casuta 46 mp cu etaj plus garaj 2 mpCand au inceput cautarile in vederea achizitionarii unei case in aceeasi zona, au constatat ca preturile depasesc cu mult bugetul pe care si-ar fi permis sa-l aloce. Si atunci le-a venit ideea sa construiasca o mini casuta chiar in curtea parinteasca, pentru a reduce cat mai mult cheltuielile si pentru a ramane in continuare foarte aproape de batranii parinti care aveau mare nevoie de ajutorul tinerilor.

2-bucatarie moderna parter casuta 46 mp cu etajO casuta de 46 mp cu etaj, perfecta pentru terenurile mici din zonele urbane:

Dupa indelungi ezitari si framantari, Akua si Brendon s-au oprit asupra unui proiect de casa cu design modern in stil specific coastei de vest a Canadei gasit in portofoliul unei companiei locale de proiectare. Acest model de casa – perfect pentru micul petic de pamant din curtea casei parintesti – are o suprafata locuibila totala de 46 mp, cu balcon inclus, si se desfasoara pe doua nivele: parter si etaj. In plus, casa este prevazuta cu…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/o-casa-ecologica-moderna-de-46-mp-construita-in-curtea-parintilor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.