O casuta absolut adorabila de dimensiunea unei garsoniere

Daca stai intr-o garsoniera sau intr-un apartament mic, cu siguranta te va surprinde placut casuta de mai jos, care te va convinge ca mai importanta decat suprafata unei locuinte este compartimentarea si amenajarea ingenioasa si inspirata a acesteia.

1-mini terasa prispa din lemn casa mica prefabricata 37 mpLa prima vedere, cei 37 de metri patrati abia daca iti ajung pentru amenajarea unui camere, a unei bucatarii si a unei bai. Si totusi, daca vrei, poti amenaja in aceeasi suprafata un intreg apartament cu doua camere. E drept ca ar fi unul micut, in care nu vei putea organiza evenimente cu multi invitati, dar asta nu inseamna ca nu poate fi frumos si confortabil. Asa ca daca ai un teren si vrei sa-ti construiesti o casuta compacta si cu bani putini, arunca o privire pe proiectul de mai jos, mie mi se pare ideal mai ales pentru tinerii sau familiile la inceput de drum, desi poate fi o alegere excelenta si pentru construirea unei case pentru musafiri, daca mai ai ceva loc in gradina.

Micuta casa prefabricata din lemn denumita Studio37 a fost conceputa in 2012 de catre compania canadiana Small Modern Living, condusa de Dan Boot, un arhitect cu experienta de peste 35 de ani in domeniul constructiilor civile si industriale, care are convingerea ca locuintele mici, inteligente si accesibile sunt viitorul omenirii, in ciuda faptului ca de-a lungul carierei sale a fost implicat in multe proiecte grandioase si de mare amploare.

Proiectul demonteaza convingerea conform careia in amenajarea spatiilor mici trebuie folosite doar culori deschise. Iata ca poti alege un parchet in nuante inchise si pentru finisarea pardoselii unei case mici de nici 40 metri patrati. Ba chiar poti folosi…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/08/o-casuta-absolut-adorabila-de-dimensiunea-unei-garsoniere/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.