O familie traieste intr-un camion transformat in castel mediaval

Daca te-ai intalni cu camionul lui Justin si Jola pe sosea, n-ai banui ca intre peretii lui se ascunde un adevarat castel si asta pentru ca a fost atat de ingenios proiectat incat atunci cand este inchis, camionul arata ca orice alta casa mica pe roti. Doar turnurile din spatele lui te pot pune pe ganduri.

1-castel medieval dintr-un camion vechiOdata parcat, in cel mult 30 minute, camionul este transformat de catre tinerii sai proprietari intr-un castel in miniatura, dotat cu absolut toate cele necesare unui trai decent si confortabil.

Avand un stil de viata extrem de activ, Justin si Jola au refuzat ideea de a se stabili intr-un singur loc, chiar daca fiul lor Piko nu a implinit nici macar primul an de viata. Asa ca au decis sa-si investeasca toate economiile in constructia unei case pe roti in care sa poata trai asa cum le place si mai ales unde le place.

Pasionat de constructii si proiectare, Justin a venit cu ideea de a face mai mult decat o simpla casa pe roti, concepand proiectul unui castel compact, astfel incat fiul lor sa creasca intr-o locuinta de poveste, inconjurat de dragostea parintilor.

Castelul rabatabil, pentru ca asta au reusit sa faca cei doi tineri entuziasti, este o casa in toata regula, cu bucatarie, living, dormitor, baie si chiar balcon. Gratie dotarilor moderne, mica locuinta pe roti beneficiaza de…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/12/o-familie-traieste-intr-un-camion-transformat-in-castel-medieval/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.