OMT Events presents Less Psss, 2dose, Sab and Plusculaar @ Infinity Club

Infinity Club and Lounge te asteapta cu usile larg deschise, cu barul plin si cu boxele date la maxim, vineri, 17 octombrie. Acolo petrecem pana in zori de zi si one more timedupa. Asta pentru ca la pupitru vor urca Less Psss, Sab si 2dose, iar la after ramanem cu Plusculaar. Cateva cuvinte despre artistii convocati:

  • 2dose sau Radu Cruceru are o conexiune speciala cu muzica inca din copilarie cand a decis sa se inscrie la Scoala de Muzica nr. 3 din Bucuresti, avand ca instrument principal chitara clasica, instrument cu care a castigat numeroase olimpiade si concursuri nationale si internationale. Dupa ce a terminat Scoala de Muzica cu note maxime, s-a inscris la liceu unde s-a indragostit de o alta ramura a muzicii mult mai diferita: muzica electronica. Hipnotizat de sound-ul unor DJ-ilor celebri precum Richie Hawtin, Marco Carola, Dubfire, Magda s.a. , in cursul anului 2008, 2dose incepe sa se familiarizeze cu arta mixajului cu care se intelege de minune datorita background-ului sau muzical. Dupa ce isi expune talentul in fata prietenilor sai intr-o serie de petreceri private, devine instantaneu dependent de sentimentul genial de apreciere si decide sa isi inceapa cariera de DJ. Incepand cu anul 2010 este invitat sa mixeze in cluburi bucurestene de profil precum: Space Club Bucuresti, BlackJack 21, Mansarda, Island Club Pool Party’s, dar si in Germania la cunoscutul club MusicBunker unde ii uimeste pe nemti cu setul lui Techno-Minimal de 6 ore care s-a potrivit perfect cu atmosfera underground a buncarului din al 2-lea razboi mondial transformat in club. Stilul adoptat de artist este Techno-Minimal, stil ce ii ofera libertatea de a combina beat-uri agresive de Techno cu sectiuni din melodii apartinand stilului Minimal.
  • Less Psss, proiect infiintat in  anul 2011 si deja remarcat in randul publicului consumator de muzica techno, atat in Bucuresti cat si in tara. Acest lucru ii motiveaza pe cei doi sa evolueze atat in materie de Productie Muzicala cat si Live Act in viitorul apropiat. Cei doi componenti, Anna si Vali si-au reunit toata creativitatea si iubirea pentru muzica, rezultand un blend de Techno si Electro cu influente Funk si chiar Bass. Dupa aproape 10 ani pe scena “clubbing”-ului autohton si rezidente la diferite cluburi din Bucuresti, Vali a inceput mai tarziu proiecte proprii. Experienta si calitatile dobandite au dus la pregatirea Annei pentru acest proiect; cei doi formand un cuplu si in afara scenei techno. Numele proiectului, “Les Psss” [Les Pâs] a aparut de la apelativele folosite de catre cei doi. Extremele se atrag iar datorita acestui fapt cei doi au creat un sound specific. In seturile lor contrasteaza “dark”-ul cu “angelic”-ul contopind totodata si influente ale unor nume mari din industria techno. Feedback-ul uimitor avut in urma seriilor de petreceri marca Underground Society, i-a propulsat pe scena alaturi de DJ consacrati de pe scena muzicii electronice precum: Secret Cinema [NL], Egbert [NL], Gemini Bros [RO], The Model [RO], Dj Kool [RO], etc.; motivati fiind astfel sa duca prestatiile la cote cat mai inalte. Iulie 2013 marcheaza release-ul primei piese, semnata Les Psss – Channels (Original Mix), aceasta regasindu-se in compilatia Delahoya 2013- Skills Records. Acestia au continuat productia muzicala, bifand releas-uri la Tekkno Records, Longitudinal Waves, Wasabi Recordings, Skills Records, Real Tribe Records si Diligentia Records.
  • Sab, si-a Inceputurile si le-a gasit ca orice tanar muzician, pe la petreceri si pe la zile de nastere ale prietenilor, pana cand , in 2007 l-a cunoscut pe Plusculaar, care l-a invatat o parte din tainele muzicii. De-a lungul anilor si-a diversificat mapa , trecand de la genuri precum techno si minimal-techno, la tech-house si deep-tech si altele de prin zona mai „colorata” a muzicii electronice. Pana in prezent se mandreste cu seturi mixate in locatii de renume precum: Kristal Glam Club sau Kudos Beach, dar si colaborari cu diversi DJ-i mioritici sau straini.
  • Plusculaar si-a descoperit interesul pentru muzica de la o varsta timpurie, acesta cautandu-si propria reflexie in ea. Desi este tanar (nascut in 1987), acesta isi reprezinta stilul mult cautat intr-un mod aparte. In final, l-a gasit pentru ca a stiut ce vrea: sa-si lege viitorul de DJ-ing si muzica. A tinut petreceri de succes in Bucuresti alaturi de nume sonore precum Paco Osuna, Skoozbot, Mihai Popoviciu, Dachschund, Florian Meindl, Andre Crom si Xpansul. Dupa succesul pe care l-a avut atat in Amsterdam, cat si in Romania, a inceput sa se descopere ca si producator. A produs piese pentru case de discuri precum Esemtrax, Roots & Wings Music, Resopal Shallware si multe altele. Ultimele sale release-uri sunt “High Line EP (Ada Kaleh Remix)” (Metroline Limited-068), “Theta Rhythm EP” (Cardinal-002, vinyl only), Various Artists (Inwave-001, vinyl only) si FLUG001 care urmeaza sa fie lansat la Soul.on Records (Moscova), aflandu-se in presale acum. Anul acesta a pus bazele unui nou label, Binaural Arts, avand deja 7 release-uri, urmand ca al 8-lea sa fie semnat tot de acesta: Fallen Angel (BIA001) si Vinyl de Suflet (BIA008). In ultima perioada a putut fi ascultat atat prin orase din tara precum Sibiu si Oradea, dar si in Berlin.

Nu cumva sa lipsesti de la petrecere. Incepem de la 22:00. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.