ORIGINS by LUCIANO @ The Mission

originsORIGINS by LUCIANO @ The Mission

Origins este un proiect nou nascut anul acesta in clubul Amnesia din Ibiza la baza caruia se afla celebrul dj Luciano. Ownerul labelului Cadenza a nascocit acest concept de petrecere si a facut din el deja un brand.

Pentru ca sezonul petrecerilor de pe insula alba se afla la final, Luciano aduce pentru prima data acest concept de petrecere in afara clubului Amnesia. Si pentru ca in Bucuresti se simte ca acasa s-a gandit ca noi sa avem onoarea de a cunoaste primii aceast format nou de petrecere.

Asadar in data de 24 Octombrie toata suflarea romaneasca, iubitoare de muzica electronica se v-a prezenta la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

LINE-UP:

Luciano

Michel Cleis

ARGY
EZIKIEL

Eduardo De La Calle

Julietta

BILETE REGULAR AVANS:
50 RON perioada 26 AUG – 30 SEPT
60 RON perioada 1 OCT – 24 OCT
BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON

BILETE VIP AVANS: 100 RON
BILETE VIP LA INTRARE 150 RON

– Online Național și Internațional – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111-113 ), Studio Martin (Blvd. Iancu de Hunedoara Nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.