Parcul Sub Arini se animă între 8-10 august cu ocazia Arini Fest Cinema

În perioada 8-10 august, în Parcul Sub Arini din Sibiu, in zona pârtiei de săniuș de lângă restaurantul Bolta Rece, Cameleon PR& Events invită sibienii la prima ediție a evenimentului Arini Fest Cinema.

@Sebastian MarcoviciTimp de un weekend, de dimineată până seară, publicul este asteptat într-unul dintre cele mai mari şi mai vechi parcuri din România, la o serie de proiectii, evenimente și activități recreative.
În cadrul primei ediții Arini Fest Cinema, trei dintre filmele inegalabilului Woody Allen vor fi proiectate pe marele ecran amenajat într-un decor cu totul special: Din dragoste pentru Roma, Ce-o fi o fi sau Miezul nopții în Paris.
Din dragoste pentru Roma este o comedie plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.
Ce-o fi o fi îl aduce în prim-plan pe Larry David într-o poveste presărată cu multe glume bune și replici de memorat, ironie și auto-ironie, teorii cinice despre viață și dragoste și un strop de romantism neconvențional.
Miezul noptii în Paris îi va cuceri cu siguranță pe cei mai romantici cinefili. Doi tineri logodiţi care urmează să se căsătorească în toamnă trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna.
Pentru cei care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, citind o carte sau ascultând muzică bună, organizatorii au pregătit spații speciale.
În fiecare seară, de la ora 21:00, atmosfera va fi animată de CAMPSAUVAGE, un duo de artiști din Sibiu, lansat în 2010, compus din franțuzoaica Coralie de Gonzaga și aBigQuestionMark.
Cei mici vor avea și ei parte de un program special de activități recreative și distractive, între orele 10:00 și 12:00.
Intrarea la toate evenimentele din cadrul Arini Fest Cinema este liberă.

Arini Fest Cinema este un eveniment organizat de Cameleon PR&Events și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria municipiului Sibiu, realizat cu sprijinul Hotelului Ibis Hotel și a Casei de Cultura a Municipiului Sibiu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.