Connect
To Top

Paul Damixie a luat premiul pentru cel mai difuzat remix al anului

PDM-remix of the yearPaul Damixie a luat premiul pentru cel mai difuzat remix al anului

Românul Paul Damixie, cel care acum câteva luni surprindea internetul cu varianta sa la piesa lui Adele “Hello”, a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în Statele Unite ale Americii.
Decernarea a avut loc în acest weekend, la Miami în cadrul “2016 Remix Awards”, eveniment care a deschis WMC (Winter Music Conference), una din cele mai importante conferințe muzicale din Statele Unite.
Nume mari ale muzicii electronice precum Steve Angello, The Chainsmokers, Jonas Blu, Lost Frequencies, Afrojack, Martin Garrix, Armîn van Buuren, Kaskade, R3hab și Steve Aoki au luat parte la festivitatea de premiere.
Succesul lui Paul Damixie este cu atât mai mare cu cât a reușit să surclaseze DJ recunoscuți la nivel mondial, precum Tchami și ZEDD.

Cu aproximativ 1 milion de căutări pe Shazam și alte milioane de vizualizări pe YouTube și SoundCloud, remixul lui Paul Damixie are toate șansele să devină un imn al verii 2016.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio DEEA is an independent electronic club-dance music radio station. Since 1997 Radio DEEA has been on the forefront of dance music on FM and Internet.

Copyright © 2019 Radio DEEA