PAUL VAN DYK a cazut de pe scena ASOT (video)

Paul van Dyk - Sursa foto: beatcue.com

Paul van Dyk, legenda a muzicii trance din Germania, a căzut sâmbătă (27 februarie) de pe scenă la evenimentul ASOT din Utrecht. DJ-iul a căzut de la aproximativ 4-5 metri printr-o gaura din faţa pupitrului.

UPDATE: PAUL VAN DYK și-a revenit și anunță pe Facebook că va concerta din nou din luna iunie a.c.

 

Van Dyk a fost transportat cu elicopterul la spital, iar setul lui Armin Van Buuren – care urma să fie o sesiune vinil only – a fost anulat din respect pentru pionierul muzicii trance.  „În această seară Paul van Dyk a căzut de pe scenă. Este pe drum spre spital. Este unul dintre eroii festivalului A State of Trance și tocmai de aceea am închis scena principală a festivalului”, a spus acesta.

Thank you for the overwhelming show of love and support for Paul. As you know there was an accident last night causing…

Posted by Paul Van Dyk on Sunday, February 28, 2016

PVD este unul dintre cele mai mari nume din muzica dance la nivel mondial. Şi-a început cariera sa în Germania de Est înainte de căderea Zidului Berlinului, iar de-a lungul anilor ’90 el a fost unul dintre pionierii muzicii trance.

 

https://twitter.com/DashBerlin/status/703875597144100864

For An Angel’, unul dintre hiturile cele mai cunoscute ale artistului, a putut fi ascultat pentru prima dată în FM prin intermediul Radio DEEA. Publicul din România a făcut cunoştinţă cu stilul trancer-ului german prin intermediul emisiunii “Vonyc Sessions”, dar şi al seturilor live din cadrul evenimentelor The Mission. Paul van Dyk a câştigat trofeul Top 100 DJ Mag în 2005 şi 2006.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.