Prima ediție a Galei “Femei de Succes” și-a desemnat câștigătoarele! Vezi cine sunt laureatele!

Ieri seară, în cadrul unui eveniment plin de glamour găzduit de Sunshine Events Pipera a avut loc prima ediție a galei “Femei de succes”. Gala a dorit să scoată în evidență cele mai puternice femei din România, care au dat dovadă de talent, multă muncă și perseverență în domeniul lor de activitate.

Vedete TV, cântărețe, femei de afaceri sau chiar medici au fost premiate, rând pe rând, pentru reușita lor: Carmen Brumă, Andreea Bănică, Florentina Opriș, Corina Martin, medicul Cristina Bogdan, Iuliana Tudor, medicul Ruxandra Dumitrescu, Dana Săvuică, Diana Bart, Corina Pintilie. Monica Pop, Teo, Ruxandra Ion, Irina Cordoneanu, Carmen Tănase, Prințesa Lia a României, Oana Marica, Criss Ciobanașu (trupa ONE), Nicole Cherry, Ramona Constantinescu, Andra și Oana Caloianu.

Au mai fost premiați și bloggerul Radu F. Constantinescu, dar și esteticianul Kasem Abu-Bakr pentru contribuția adusă la punerea în valoare a femeii.

Amfitrionii evenimentului au fost Bogdan Vladau și Maria Simion, iar invitatul special al serii a fost cunoscutul actor american Paul Logan. Frumoasa Țara și burlacul Bogdan Vladau au adus buna dispoziție invitaților prin melodiile cu care s-au consactrat dar și cu noi hituri ale momentului. Grațiela Camelia Marineață a oferit un live excelent la vioară, dar și dansatorul Luis Molina, acesta din urmă oferind o demonstrație perfectă de flamenco fusion.

Sursa foto: facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.