Primavara 2014: 10 idei decorative si utile pentru gradina – foto –

In ciuda ploilor din ultima perioada, meteorologii ne promit o vara torida, care ne va goni din case, convingandu-ne sa ne petrecem majoritatea serilor in curte sau gradina, in cautarea unui loc racoros.

1-amenajare home cinema in gradina caseiIata 10 idei decorative si extrem de utile care te vor ajuta sa-ti transformi gradina intr-o oaza de relaxare si rasfat, pentru tine si pentru familia ta, inainte de inceperea zilelor caniculare:

1. Cinema in aer liber

Daca te numeri printre cei care prefera sa-si petreaca serile in fata televizorului, amenajarea unui cinema in aer liber este ideea pe care trebuie s-o pui in aplicare. O panza alba, agatata de pomii si copacii din gradina, poate deveni ecranul de cinema, pe ea fiind proiectate filmele sau emisiunile tale preferate. Daca nu ai un video proiector, poti muta televizorul afara, asigurandu-te ca este ferit de ploi. Asaza in fata ecranului cateva sezlonguri, fotolii sau perne mari, agata in pomii din imprejurimi cateva lampadare sau chiar o instalatie de la pomul de Craciun si invita-ti prietenii la o seara de cinema in aer liber.

 

 

8-pat supraetajat transformat intr-o platforma inaltata relaxare gradina

2. Construieste-ti un foisor de gradina

Poate nu esti cel mai priceput mester, dar constructia unui foisor pentru gradina este o buna ocazie sa-ti exersezi talentele in domeniul tamplariei. Pentru a-ti simplifica sarcina, alege sa mesteresti un model cat mai simplu, pe care-l vei putea completa in timp, pe masura ca-ti vei dezvolta…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/04/10-idei-decorative-si-utile-pentru-gradina-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.