Recomandari cinematografice la inceput de an

Filme noi la cinema :

seventhAl saptelea fiu 3D
Aventuri, Familie, Fantastic
Cu : Ben Barnes, Jeff Bridges, Juliane Moore

Thomas Ward este al saptelea fiu al unui al saptelea fiu si a fost dat in ucenicie Vraciului din partile locului. Misiunea lui este grea. Vrand-nevrand, Thomas trebuie sa invete sa alunge stafiile, sa intemniteze vrajitoare si sa supuna duhurile.

 

asterixgodsAsterix: Taramul Zeilor 3D DUB 

ANIMATIE

Cu : Alain Chabat, Geraldine Nakache, Laurent Lafitte

Julius Caesar dezvaluie planul sau de a scapa de enervantii Gaul odata pentru totdeauna. Pentru ca armata sa nu a reusit sa treaca de “buzunarul de rezistenta”, acesta decide o invazie invizibila.

woodsIn inima padurii 

COMEDIE, FANTASTIC, MUZICAL

Cu : Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Daniel Huttlestone, Anna Kendrick

Inspirat de multi-premiatul muzical cu acelasi nume, Into the Woods ne poarta din nou în lumea basmelor: personaje din Scufita Rosie, Rapunzel, Cenusareasa si Jack si vrejul de fasole interactioneaza inedit într-o poveste despre un bacan si sotia lui (James Corden si Emily Blunt), care vor sa-si întemeieze o familie, dar sunt blestemati de o necrutatoare vrajitoare (Meryl Streep). Johnny Depp este Lupul cel rau, Chris Pine este Fat-Frumos, iar Anna Kendrick Cenusareasa.

taken3Taken 3: Teroare in L.A.
ACTIUNE, CRIMA, THRILLER
Cu : Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace

În primele doua parti ale cunoscutei serii de actiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit sa-si apere familia de atacatori, vânându-i fara mila. Doar ca de aceasta data vânatorul se transforma în vânat, având pe urmele sale atât autoritatile, cât si un dusman din trecutul sau plin de violenta, dusman gata de orice pentru a-l face pe Mills sa sufere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.