Recomandari de weekend

Testoasele Ninja 3D
ninjaFilmul produs de Michael Bay ia povestea de la inceput: patru testoase intra in contact cu o substanta radioactiva, ceea ce le confera inteligenta umana, dimensiuni umanoide, dar si puteri extraordinare.
Donatello, Rafael, Leonardo si Michelangelo de-abia asteapta sa ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilitati la a manui arme cat mai diverse. Filmul produs de Michael Bay ia povestea de la inceput: patru testoase intra in contact cu o substanta radioactiva, ceea ce le confera inteligenta umana, dimensiuni umanoide, dar si puteri extaordinare. Impreuna cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni vor avea de infruntat unul dintre cei mai redutabili antagonisti din universul popularizat de seria de benzi desenate si de serialul animat.

 

SIN CITY: A DAME TO KILL FOR 3D

sincity2In intunecatul oras Sin City, Dwight planuieste razbunarea impotriva femeii care l-a tradat, Ava Lord, in timp ce Nancy incearca sa treaca peste moartea lui Hartigan. A venit vremea ca vedetele partilor anterioare ale francizei sa se reuneasca: in Step Up: All In, un concurs de dans gazduit de stralucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up sa revina pe ringul de dans. Pentru a asigura o noua victorie, Camille, Andie, Moose, Eddy, Jason si Sean trebuie nu doar sa inventeze cele mai spectaculoase miscari de dans, ci si sa inteleaga adevaratul spirit al unei echipe.

EROI DE SACRIFICIU 3

expendables3Eroi de sacrificiu 3 ii aduce pe Barney, Christmas si restul echipei fata in fata cu Stonebanks, cel care cu ani in urma a infiintat alaturi de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule si implicit un personaj pe care Barney a fost fortat sa-l ucida… sau cel putin asa a crezut. Chiar daca nu e prima data cand pacaleste moartea, Stonebanks si-a facut o prioritate acum din distrugerea gruparii Eroi de sacrificiu, insa Barney pare sa nu fie de acord cu el, pentru ca are cu totul alte planuri.

http://youtu.be/vobTSd5SetM

 

u 3 AP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.