RunAway urca pe scena City Forest

Sambata, 13 septembrie, trupa de cover-uri RunAway – proiect InDArt – va urca pe scena City Forest.

 

City forest micIncepand cu 18:30, timp de o ora vor oferi spectatorilor motive de dans si aplauze, cu un repertoriu antrenant.
RunAway s-a lansat in toamna anului 2013 din dorinta de a oferi publicului un repertoriu familiar, dar si din bucuria de a interpreta piesele unor trupe consacrate. Dorinta de a oferi un tribut artistilor ce i-au determinat sa faca muzica, bucuria de a canta si magia relatiei cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar si o atitudine profesionista.
Membri: Silvia – voce, Bogdan – voce, Dany – clape, Radu – bass, Iulian – chitara, Vedat – tobe.
City Forest este o imbinare indrazneata intre idei de petrecere a timpului liber in oras, precum shopping-ul de articole inedite si handmade, participarea la evenimente (concerte, teatru, filme si scurtmetraje, expozitii, dar si workshopuri si instalatii artistice surprinzatoare ), socializatul la o terasa fistichie, laolalta cu posibilitatea de a face toate acestea in mijlocul naturii. Este un mix urban de relaxare si distractie, de creativitate si dezvoltare personala, de shopping si activitatii outdoor, toate acestea intr-o locatie faimoasa si ultra centrala: Casa Universitarilor Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.